Известие

Collapse
No announcement yet.

145 2.0 нещо не върви? + видео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от FreeStyler
    Брат абсолутно същото е и при мен 95% съм сигурен че е от гадния конус който лата горещ въздух
    Колегата е прав може да е ако конуса е на кофти нясто а нещо друго по колата сменял ли си като повдигачи примерно.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

повдигачи не съм. Иначе конуса не е изолиран....просто е сложен на мястото на стария, без някакъв кит.
      Не пуши грам.
      145 2.0 TS

Comment

Според мен не е по мотора нищо ... Може би нещо я спира . Аз точно преди да продам пежото , не вдигаше повече от 110 А колата беше 112 коня 2000г. Оказа се че отдолу се откачила някаква кора , и при голяма скорост адски много спираше , колкото и да е невероятно . Махнах Кората и колата си тръгна като пич
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Тъпо предположение но дане би да е имало силен насрещен вятър или да си с много кофти бензин нещо.
          Има ли някаква предистория това спиране да върви или както си вървеше и изведнъж спря. На диагностика ходил ли си.
          И още нещо дане би да си сложил конус който е бнил напръскан с масло повече от колкото трябва и от това масло да се е замърсил дебитомера и за това да прави пачове.
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
            Тъпо предположение но дане би да е имало силен насрещен вятър или да си с много кофти бензин нещо.
            Има ли някаква предистория това спиране да върви или както си вървеше и изведнъж спря. На диагностика ходил ли си.
            И още нещо дане би да си сложил конус който е бнил напръскан с масло повече от колкото трябва и от това масло да се е замърсил дебитомера и за това да прави пачове.
            Не е имало вятър, бензина е ОМВ 100окт, а конуса си беше чисто нов...смисъл маслото е било колкото допустимото. Ще кача клипче довечера...
            145 2.0 TS

Comment

ми трябва си диагностика значи мерене компресия що не отидеш при Бобо
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от 145QVision
                Първоначално публикувано от Novachev
                Не е имало вятър, бензина е ОМВ 100окт, а конуса си беше чисто нов...смисъл маслото е било колкото допустимото. Ще кача клипче довечера...
                Брат ако пак прави така пробвай да сложиш оригиналния филтър и ако пак прави същия проблем ще си купя Голф
                Alfa romeo 145

Comment

Няма да го направиш със сигурност най добре изчакай известно време той ПРОБЛЕМА сам ще ти подскаже........не бързай с крайни мерки!!!!!!
                  146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

колегата е прав махни конуса и ше видиш дали има разлика например моята с конуса когато е топло времето и загрее много и двигателя и неможе да варви толкова колкото обикновенно.
                    Alfa Romeo 145 1.6 16v T.S

Comment

Първоначално публикувано от NBG
                      колегата е прав махни конуса и ше видиш дали има разлика например моята с конуса когато е топло времето и загрее много и двигателя и неможе да варви толкова колкото обикновенно.
                      Това имах предвид и аз тряя термо щит ,но нямам никаква идея как да го направа
                      Alfa romeo 145

Comment

и аз незнам как да го направя и затова съм си сложил оригиналния филтър,и без това докато нее загряла със спортния ми пригръмва някой път.
                        Alfa Romeo 145 1.6 16v T.S

Comment

Според мен си за нов дебитомер не е в конуса проблема
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                            добре че се появи един стар потребител на форума, че да сподели моито мнение ...

Comment

май май... ....Но все пак ще сменя филтрите....5 мин. работа

ето видеото...да се отчая човек

http://www.vbox7.com/play:ff411b8d
                              http://www.vbox7.com/play:18ba268b

качеството се прецака като ги намалих...ама си се вижда.
                              145 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от 145QVision
                                май май... ....Но все пак ще сменя филтрите....5 мин. работа

ето видеото...да се отчая човек

http://www.vbox7.com/play:18ba268b
                                http://www.vbox7.com/play:ff411b8d

качеството се прецака като ги намалих...ама си се вижда.
                                още ги няма ...
                                аз няколко поста преди това ти бях дал хинт и ти зададох конкретен въпрос, но кой да отговори ...

Comment

Working...
                                X